Produkty pro samozrající mouka (3)

PROFESIONÁLNÍ MOUKA

PROFESIONÁLNÍ MOUKA

W: 400 ÷ 420. Mouka typu 55 získaná z nejlepších severoamerických pšenic, pro náročnější pizzaioly. Je ideální pro hnětení tradiční metodou s dlouhou fermentací (přes 24 hodin) a uchováním až 6 dní v chladicí místnosti. 25KG -10KG
DOPPIAESSE MOUKA

DOPPIAESSE MOUKA

W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem. DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza. Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími. 25KG-10KG
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.